Over mij…

Ik stel mij graag even aan u voor….

Na mijn studie ben ik in 1979 gestart bij de toenmalige Nederlandsche Middenstandsbank in Nijmegen. Na diverse bancaire opleidingen gevolgd te hebben ben ik daar tot 1986 actief geweest als vermogensmanager/beleggingsadviseur. Vanaf 1986 tot 1991 was ik actief als hoofd van de afdeling beleggingen bij ING Arnhem en vanaf 1991 tot 1999 in dezelfde functie bij ING Velp. Vanaf eind 1999 ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan en heb ik de overstap gemaakt naar de afdeling Private Banking bij Banque Artesia in Arnhem. Vanaf 2009 was ik werkzaam in dezelfde functie vanuit het kantoor van GE Artesia Bank in Zeist. Ik heb in mijn leven prachtige tijden gekend en veel ervaring opgedaan met alles wat er zoal komt kijken in het mooie vakgebied van Private Banking.

Vanaf 2014 toen de aandeelhouder had besloten haar bankactiviteiten te beëindigen ben ik mij opnieuw gaan verbreden in het vak van Financieel Adviseur. Na in 2013 / 2014 de opleiding Vermogensplanner te hebben gevolgd via Dukers & Baelemans ben ik in 2014 gestart als zelfstandig Financieel Adviseur verbonden aan Postma Financieel Advies te Oldenzaal. Vanaf dat moment ben ik mij in bredere zin verder gaan bekwamen door het volgen van diverse WFT-opleidingen via het instituut Lindenhaeghe. In 2015 heb ik mijn eerste ervaringen opgedaan als executeur bij het afwikkelen van nalatenschappen. Om mij verder hierin te verdiepen ben ik in 2015 gestart met de opleiding Basis Erfrecht bij prof. mr. dr. Bernard Schols en vervolgens heb ik mij via het volgen van de Leergang Executele bij NOVEX en later de Leergang (Levens-)executeur en Toezichthouder verder bekwaamd in de executele van nalatenschappen en ben ik sinds medio 2016 actief als zelfstandig (Levens-)executeur en Toezichthouder aangesloten bij NOVEX. In 2018 heb ik mijn kennis op dit gebied nog verder verbreed door het volgen van de opleiding Estate Planning bij Instituut Lindenhaeghe.

Naast mijn passie voor dit vak ben ik in mijn vrije tijd graag actief als vrijwilliger voor diverse verenigingen. Soms met hand en spandiensten maar vaak ook als bestuurder. Mijn hobby’s zijn lezen, wandelen, fietsen, het bezoeken van musea en culturele activiteiten, tuinieren en ook het verrichten van onderzoek is iets wat ik graag doe.

Ik hoop spoedig persoonlijk met u kennis te maken en te vernemen wat uw passies in het leven zijn.

Met hartelijke groet,

Henk van der Wielen,
NOVEX Levensexecuteur – Toezichthouder – Estate Planner